Importi Joushqimore

Importi Joushqimore


Për importin e produkteve joushqimore nga, Europa, Azia, Turqia dhe disa bashkëpunëtor vendor në kuadër të Elkos Group kujdesen dy departamente të ndara sipas kategorive të produkteve. Fokus i këtyre departamenteve është sjellja e risive në treg duke filluar nga produktete e teknikës, amvisërisë, lodra, baby land, plastika, artikuj sezonal, autokozmetikë, librari, tekstil, veshmbathje, tekstil shtepiak dhe kategori të tjera të produkteve joushqimore. Këto departamente janë krijuar në vitin 2007 fillimisht për furnizime me sasi të vogla. Me zgjërimin e rrjetit të marketeve ETC është rritë edhe kërkesa dhe krahas kërkesës është rritur edhe sasia e furnizimit me këto produkte. Qëllimi i këtyre departamenteve është sjellja e produkteve sa më kualitative me cmime konkuruese tek konsumatorët në Qendrat Tregtare ETC.Këto Departamente kujdesen që të sjellin edhe produktet super kualitative nga brendet e njohura botërore si: Samsung, Telefunken, Vestel, Kronus, TP link, Genius,Bosch, Midea, Tefal, Philips, E-tech, Odul, Sinbo, Panasonik, Rowenta, Aux, Best Way, Finder, Baby Hope, Pilsan, Nurgaz, PGalaxy, Pro Gardena, Rainbown, Tescoma New Glass, OzKent, Nehir, Korkmaz, Bora plastika, Hoby plastika, Uqshan, Qlux,Sunman, Selay, Eda plastic, Mintex, Altin Bashak, Tac, Gynesh, Koza, ETKI, Falkon e shumë brende të tjera.

BRENDET ELKOS EAST: KutahyaPorcelan, Evimsaray, Bryon, Metaltex, Illa, Nava RCR-Crystalia galss, Nachtmann, Pyrex, Casabrico, Ege.
Në këto departamente janë të punësuar rreth 30 punëtor të cilët përkujdesen për importin e mbi 20 000 artikujve të kategorive të ndryshme. Të dy departamentet kanë në shfrytëzim rreth 20 automjete, veprojnë në hapësira të mëdha punuese (zyre rreth 500m2) si dhe shfrytëzojnë depon e mallërave me mbi 5000m2.

distribution.distribution22Tel 1: +383 49 772 108
Tel 2 : +383 49 772 305
Adresa: Elkos Group Zona Industriale, PN 10 000, Prishtinë Kosovë


Mirë se vini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.