Mirësevini në Web Faqën tonë

Elkos Group u themelua në vitin 1989 si shitës me shumicë nga pronari i tanishëm Ramiz Kelmendi.

Në fillim Elkos nënshkroi kontrata ekskluzive për shpërndarje të mallit me markat e njohura Ndërkombëtare dhe Rajonale si Master Foods, Kraftfoods (tani Mondelez), Ferrero, Henkel, Pfanner, Campina, Dannone, Podravka, Bambi, pastaj vazhdoi me markat e tjera të mëdha ndërkombëtare.
Nga një pikë e vogël tregëtimi me shumicë, sot Elkos Group është distributori më i madh i autorizuar për rreth 90 marka ndërkombëtare në Kosovë.

Me rreth 3 000 të punësuar, Elkos Group është shpallur si punëdhënësi më i madh në Kosovë për disa vite me rradhë.

Ramiz Kelmendi
Pronar i Elkos Group

Elkos Distribution

Elkos Group aktualisht zotëron gjashtë Qendra të Shpërndarjes me seli në qytetet: Pejë, Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Mitrovicë, të cilat mbulojnë një sipërfaqe totale prej 15 770m2.

Këto qendra kanë gjithsej 1500 të punësuar, përfshirë menaxherët, agjentët e shitjes, shoferët, depot dhe të tjerë.
Elkos Distribution posedon 134 automjete: 47 kamionë, 50 kamionçina, 30 furgonë dhe 7 vetura.

Sot ajo punon me mbi 2,000 blerës ku rreth 1 100 prej tyre vizitohen në baza ditore.


3000

Të Punësuar

4

Shtete

90

Brende

551

Furnitorë

Lajmet dhe Ngjarjet e Fundit

Lajm

Elkos Group fillon bashkëpunimin me JVC

Lajm

Elkos Group – Importuesi më i madh i produkteve Amerikane në Kosovë

Lajm

Elkos Group - ETC përkrahin eventin e Mbretëreshës së Britanisë së Madhe

Mirësevini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.