Kontakti


Na tregoni se si mund të ju ndihmojmëNa Kontaktoni

Nëse dëshironi të na kontaktoni për partneritet ose dëshironi të bëheni Furnitor i Elkos Group, ju lutem na kontaktoni.


Elkos Group
Zona Industriale, PN
10 000, Prishtine
Kosove

Tel: +383 49 779 100
Tel 2: 0800 30 300
Furnitorët

Mësoni se si të bëheni Furnitor i Elkos Group.


Nëse tashmë jeni Furnitor i Elkos Group dhe doni të lëshoni një deklaratë për shtyp që përmend Elkos Group ose i referohet të bëni biznes me ne, ju lutemi kontaktoni anëtarët e ekipit tonë të cilët mbajnë marrëdhëniet me bashkëpunëtorët e Elkos Group (+383 49 779 100).

Media-t dhe Gazetarët

A jeni anëtar i mediave?


Për të kontaktuar Personat Kontaktues të Media-ve në Elkos Group ju lutem referohuni në numrin e kontaktit të Departamentit përkatës nga menyja Kompania.Mirë se vini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.