Elkos Distribution

Elkos Distribution


Elkos Group filloi si një pikë e vogël tregtimi prej 70m² në vitin 1989. Pas vetëm një viti ajo filloi të funksionoj si një pikë tregtimi me shumicë me produkte të ndryshme të asaj kohe. Që nga ajo kohë dhe deri në vitin 1998 ELKOS hapi degët e saj për shitje me shumicë në Pejë dhe Prishtinë, e më pas edhe në Rozhajë të Malit të Zi. Në vitin 2000 vëmendja e Elkos Group iu drejtua perëndimit dhe u nënshkruan kontratat e para me prodhues europian për të drejtat e shitjes dhe shpërndarjes së mallrave në Kosovë. Gjatë viteve 2001-2003, ELKOS përfundoj projektin "Cash and Carry" në qytetet më të mëdha të Kosovës: Prishtinë, Pejë Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Mitrovicë dhe Gjilan. Duke analizuar tregun dhe nevojën për zgjerim, Elkos Group vendos që të avansoj sistemin, duke kaluar nga sistemi klasik “Cash and Carry”, në atë të shitjes dhe shpërndarjes së mallit në baza ditore me Agjent të Shitjes. Fillimisht si projekt u realizua në Pejë, për të vazhduar tutje në të gjithë Kosovën. Sot Elkos Distribution mbulon tërë territorin e Kosovës me shpërnadarjen e më shumë se 90 brendeve të njohura ndërkombëtare dhe dhjetëra brende të tjera vendore. -Elkos Distribution vepron përmes 2 kanaleve:

1.Blerësit në rrjete te marketeve – Blerësit e mëdhenj të cilët kanë rrjetet e marketeve dhe furnizohen nga depoja kryesore e shpërndarjes në Elkos 2.Blerësit individual – Blerësit të cilët furnizohen në baza ditore nga Elkos Filialet për Distribuim


Filialet Elkos Distribution

Elkos Distribution operon në një sipërfaqe prej 15 770 m² me depo filialet e saj në qendrat e mëdha si: Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Mitrovicë dhe Gjilan duke mbuluar tërë territorin e Kosovës.
Stafi/Punëtorët

Elkos Distribution për momentin numëron mbi 200 të punësuar, përfshirë një pjesë të administratës dhe menaxherët, agjentët e shitjes, shoferët, depot dhe punëtor të tjerë. Agjentët e shitjes janë të përcaktuar për programet e caktuara dhe departamentet përkatëse.Automjetet Zyrtare

Elkos Distribution posedon 152 automjete me të cilat kryen proceset e përditshme të shpërndarjes dhe punëve të tjera të departamentit.
Ndarja e automjeteve sipas kategorive:

 • 45 Kamione
 • 14 Kamioneta
 • 15 Kombi/Furgonë
 • 56 Pickup të Agjentëve të Shitjes
 • 22 Vetura
 • Kontakti


  Depo Filiale Prishtinë

  Personi kontaktues: Driton Rrahmani
  Numri i telefonit: 049 772 107
  Adresa: Rr.Dervish Qollaku - Prishtine
  Email: driton.rrahmani@elkosgroup.com

  Depo Filiale Prizren

  Personi kontaktues: Ibrahim Gashi
  Numri i telefonit: 049 772 200
  Adresa: Rr.Tergut Ozal - Prizren
  Email: ibrahim.gashi@elkosgroup.com

  Depo Filiale Pejë

  Personi kontaktues: Besim Daci
  Numri i telefonit: 049 772 366
  Adresa: Zona Industriale - Pejë 30000
  Email: besim.daci@elkosgroup.com  Depo Filiale Ferizaj

  Personi kontaktues: Liridon Lami
  Numri i telefonit: 049 772 700
  Adresa: Rr.Driton Islami - Ferizaj
  Email: liridonlami@elkosgroup.com

  Depo Filiale Gjilan

  Personi kontaktues: Rinor Kryeziu
  Numri i telefonit: 049 772 600
  Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit - Gjilan
  Email: rinor.kryeziu@elkosgroup.com

  Depo Filiale Mitrovicë

  Personi kontaktues: Fatmir Istrefi
  Numri i telefonit: 049 772 400
  Adresa: Rr.Bislim Bajgora - Mitrovicë
  Email: fatmir.istrefi@elkosgroup.com


  Mirë se vini në Elkos Group

  Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.