Dekada Histori Suksesi

Nga Viti 1989 ELKOS ka luajtur rol të rëndësishëm në zhvillim ekonomik të vendit.


Mirë se vini në Web Faqën tonë

Kompania Elkos Group u themelua në vitin 1989 nga pronari i tanishëm Z.Ramiz Kelmendi.

Elkos Group filloj si një pikë e vogël tregtimi me shumicë në Pejë, për të vazhduar më tutje ndër vite me zgjerim në tërë territorin e Kosovës dhe në Rozhajë të Malit të Zi.
Në vitin 2000 u nënshkruan kontratat e para ndërkombëtare me markat e njohura si: Mondelez, Ferrero, Danone, Henkel, Lorenz, Manner, Pfanner, Ipsa, Philadelphia, Podravka, Stock, etj.

Nga një pikë e vogël tregëtimi me shumicë, sot Elkos Group është distributori më i madh i autorizuar për rreth 90 marka ndërkombëtare në Kosovë. Sot në kuadër të Elkos Group hyjnë Qendrat Tregtare ETC (Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal i Zi), Elkos Distribution, Elkos Agrar Center (Kosovë dhe Shqipëri), Elkos Center dhe Elkos Bowling.

Ramiz Kelmendi
Pronar i Elkos Group

New York


Brendet që distribuojmë3000

Të Punësuar

4

Shtete

90+

Brende

551+

Furnitorë

700.000m2

Sipërfaqe

40.000+

Artikuj

400+

Automjete në qarkullim

70+

DivizioneMirë se vini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.