Brendet dhe Furnitorët


Informata rreth Furnitorëve dhe Brendeve që ne DistribuojmëPartnerët Tanë


Elkos Group ka marrëdhënie afatgjatë me shumë partnerë ndërkombëtarë. Ne përpiqemi të bëjmë të pamundurën për të përmbushur nevojat e konsumatorëve të dyqaneve tona me pakicë dhe nevojat e blerësve tanë me shumicë në të gjithë vendin.

Ne i trajtojmë partnerët tanë të biznesit në mënyrën më të mirë të mundshme, duke u munduar të mos bëjmë asnjë lloj dallimi.
Ne bashkëpunojmë me brendet e njohura duke shpërndarë mallrat e tyre për klientët që e njohin vlerën dhe rëndësinë e tyre.
Elkos Group, që nga fillimi i bashkëpunimit me partnerët e tij, krijon strategji dhe lidhje të forta në mënyrë që të gjitha palët e përfshira në partneritet të jenë të kënaqur, shitësit, shpërndarësit dhe klientët.Brendet
Mirë se vini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.