Elkos Bowling

Elkos Bowling


Kompania Elkos Group ndër vite ka zgjeruar aktivitetin e saj për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve në mënyrën më të mirë dhe argëtuese të mundëshme. Në vitin 2017 është hapur qendra e parë për lojëra dhe rekreacion Elkos Bowling. ELKOS Bowling është destinacion i përkryer për familjen, të dashurit dhe miqtë tuaj. Aty mund të gjeni lojërat bowling, tavolinat e bilardos, këndin e lojërave për fëmijë dhe lojëra të tjera argëtuese për fëmijë dhe të rritur. Gjithashtu në Elkos Bowling ju mund të organizoni festa dhe ahengje të ndryshme në mënyrë perfekte ku edhe do të ndihmoheni nga stafi për organizim.


Elkos Bowling

Ndërkohë që ju luani lojëra ose më të dashurit tuaj fëmijët po argëtohen në këndin e lojërave,ju mund të freskoheni me pije dhe të ushqeheni në restorantet që ndodhen afër hapësirave të lojërave.
Elkos Bowling

Sallat e Elkos Bowling janë të punuara nga prodhuesi i njohur amerikan Brunswick.Elkos Bowling

Gjatë argëtimit tuaj ju keni në dispozicioni stafin profesional i cili është në gatishmëri për t`ju shërbyer dhe ofruar ndihmë.

Kontakti


Pejë

Telefon : 049 779 480
Adresa: Rr.Nexhdet Basha, Zona Industriale
Email: bowling.peje@elkosgroup.com

Ferizaj

Telefon: 049 779 521
Adresa: Rr.Driton Islami
Email: bowling.ferizaj@elkosgroup.com

Prizren

Telefon: 049 779 522
Adresa: Rr.William Walker
Email: bowling.prizren@elkosgroup.com


Mirë se vini në Elkos Group

Aktualisht jemi prezent me rreth 90 Brende të njohura ndërkombëtare nga vende të ndryshme të botës.